organisator.be
ga naar www.be
INFO  
EVERYTHING YOU WANT TO KNOW ABOUT US
ga naar www.be Organisator.be is dé site voor de Vlaamse organisatoren; zowel particulier, als club en vereniging.

In de gids vind je alles over hoe een event wordt georganiseerd, met een handige inhoudsopgave en met hints en tips over hoe je het best een aantal dingen regelt.
ga naar de gids


Bij leveranciers zie je meteen de beste leveranciers voor materiaal voor je event, gaande van de verhuur van tenten tot verzekeringen voor je evenement.
ga naar de leveranciersgids


Nieuwsbrief: wanneer er bepaalde info is die van belang is voor de Organisatoren, zullen wij je op de hoogte brengen van dit nieuws. Dit kan gaan over vernieuwde wetgeving of Sabamprijzen, maar ook speciale acties van de Leveranciers...
schrijf je in


Onze handige Wizard geeft je een mooi overzicht van wat je allemaal moet doen; specifiek gericht naar jouw event. Uiteraard moet je wel een paar vragen beantwoorden!
komt er binnenkort aan


Sabam en Billijke Vergoeding: Voor uw gemak hebben we een berekeningsmodule gebouwd. Je krijgt meteen een indicatie van wat je zal moeten betalen voor SABAM.
bekijk alle nuttige info & adressen


www.be:
www.be is veruit de beste en meest complete event en muzieksite van Vlaanderen. Organisator.be is dan ook een zijproject van www.be.
Bezoek zeker de site want je kan als organisator genieten van zeer veel gratis promotie: www.be/promo
part of www.be :: disclaimer :: contact
ga naar www.be